Hogwarts vs. UCLA

 • 3

Häromdagen var jag på väg till Hogwarts. Plattform nio och trekvart från Harry Potter-filmerna finns på King's Cross Station och är förvånande svår att hitta bredvid plattform åtta. Idag har jag dock andra planer. För trots att jag inte har någon släkting som jobbar där och trots att jag inte är stormrik filmstjärna och trots att alla studievägledare på SBCC varnade mig om hur svårt det är att komma in, så lyckades jag ta mig in på UCLA. Och vem behöver Hogwarts när man har UCLA?


Såhär såg det ut när jag besökte UCLA i januari förra året.

3 kommentarer:

 1. Kan du inte ta en tur till Hogwart först och få en snabbkurs i att trolla fram pengar så du kan betala för studier vid UCLA?

  SvaraRadera
 2. Grattis tjejen! Så otroligt duktig du är. Kommer du börja? Kramar Elin

  SvaraRadera
 3. Smart! En sväng förbi Hogwarts, lära mig trolla fram pengar och kanske lite annat smått o gott som är bra att kunna... Att jag inte tänkte på det tidigare!

  Tack, Elin! Jag väntar fortfarande på besked från andra skolor, men kommer man in på UCLA så känns det inte som om det finns så mycket att fundera på (förutom det där med att trolla fram pengar). Det är en himla bra - och FIN! - skola.

  SvaraRadera