Om

Välkommen till Sveriges största blogg om college i USA!

Jag som driver Collegeliv heter Lina och är 26 år. Bloggen startades sommaren 2007, då jag påbörjade mitt första läsår vid Santa Barbara City College i Kalifornien. Jag fick min Associate Degree i december 2009 och har sedan fortsatt att plugga i Sverige. Under läsåret 2013–2014 var jag utbytesstudent vid UCLA.

Syftet med bloggen är att ge en inblick i livet som internationell student i USA. Jag erbjuder gratis information om allt som har med college att göra – från ansökningsblanketter och kostnader till studentliv och boende. Jag är inte sponsrad av något företag eller universitet, utan berättar helt utifrån egna erfarenheter och svarar på era frågor för att jag tycker det är roligt och för att jag önskar att jag själv haft någon som svarade på alla mina frågor innan jag åkte. Min förhoppning är att fler ska våga ge sig iväg till college och få en lika fantastisk upplevelse som jag.

Jag förvarar gärna kameran i köket och balettskorna under huvudkudden. Om ni ser någon som lånar sin kroppsvikt i böcker på biblioteket, är det antagligen jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar