Och så var det det här med lokaltrafik igen

 • 3
Problemet med att inte bo i studentkorridor som i Sverige är att man är så långt ifrån alla vänner. Ikväll hålls en enorm fest på en av stans klubbar och jag skulle SÅÅ gärna vilja gå. Men än så länge har jag inte hittat någon som kan skjutsa mig, så det ser ut att bli en hemmasittarkväll som vanligt. Det går nämligen inga bussar på söndagskvällar, och taxi är alldeles för dyrt för att ta både dit och hem. Visst har jag en hel massa kompisar som ska gå ut, men de har antingen ingen bil eller bor i andra änden av stan. Återigen sitter jag här och önskar att jag hade en miljöförstörande plåtburk på hjul.

3 kommentarer:

 1. Nåja, vad är väl en bal på slottet..? Den kan vara dötrist och långtråkig och alldeles... alldeles ......(hemmakväll)/kop

  SvaraRadera
 2. Hej Lina.

  Nu har jag under veckans första två dagar plöjt igenom denna blogg, från början till slut. Min ivrighet att själv söka till college börjar snart gå över styr, så dina historier har varit riktigt roliga att läsa. Det känns som att du efter dryga året där borta har ganska bra kläm på allt vad det innebär att söka, åka, leva, studera och allt vad man gör där borta, så om du har tid, lust och ork skulle jag vilja besvära dig med en del frågor om just sådant.

  Här är min mailadress om du känner för att bli frågbombad.

  vbk_joel88@hotmail.com

  Tack och hej

  SvaraRadera
 3. Köp en cykel!

  SvaraRadera