Hola!

  • 2
Jag forstar fortfarande inte vad som ar fel med mitt internet. Istallet offrar jag en dollar for att fa sitta har i 10 min.

Igar var forsta dagen da jag strosade runt i stan pa egen hand. Det finns mangder av roliga sma affarer men grocery stores ar daremot svarare att hitta. Forutom en harlig stadskansla sa ar stranden helt underbar. Igar spelade vi beachvolleyboll, dock inte riktigt pa samma niva som de brunbranda amerikanerna ett par meter bort...

Idag har jag varit pa skolan och gjort engelska och mattetest (vilket jag egentligen skulle fatt slippa men jag gjorde dem anda for enkelhets skull). Det visade sig att jag har sa pass bra kunskaper att jag kan ta den svaraste mattekursen (med kineserna jag traffade som tog samma prov som jag), men eftersom jag inte behover sa mkt matte till mitt Art Degree sa kan jag slippa matten helt och hallet. Eller hur det nu var...

Vandrarhemmet borjar kannas mer och mer okej nu, aven om jag verkligen vill komma harifran sa fort som mojligt. Utover lagenheterna vi tittade pa sist ska jag ocksa traffa en person som jobbar pa skolan som hyr ut ett rum i sitt hus. I sa fall skulle jag bo dar tillsammans med en av de svenska tjejerna medan jag letar efter nagot battre. Det vore iaf skont att veta att man har nagot sa lange. Men vi far val se hur det gar i eftermiddag nar jag traffar henne.

Som sagt trivs jag valdigt bra i stan. Solen skiner och det ar alltid mkt folk ute. Idag nar jag var och handlade frukt pa den mexikanska affaren kandes det konstigt att vara den enda icke-spansktalande personen dar. Som blond svensk kanner man sig lite uttittad, men det var mest medelalders senoras i affaren.

Hoppsan hejsan nu har mina 10 minuter gatt! Allt ar bra och jag alskar livet har!!

2 kommentarer:

  1. Vad bra att du har det bra! tänkte på dig inatt när inte jag kunde sova och att det var typ mitt på dagen hos dig då =) Lycka till med lägenheten!

    SvaraRadera