I am a bibloholic

 • 4
Jag vet inte vad som händer med mig när jag går in på ett bibliotek. Det är som om hela världen försvinner och det finns bara jag och böckerna. Jag rusar fram till hyllorna och sen svartnar allt och när jag vaknar upp står jag vid lånedisken med böcker upp till hakan. Jag vet inte ens vad det är för böcker jag lånat.

Det har blivit så illa att jag har memorerat siffrorna på mitt lånekort.

Grejen är den att jag vill knappt lämna tillbaka böckerna när lånetiden gått ut. Jag måste verkligen släpa iväg mig till biblioteket. Och självklart hittar jag en massa nytt att låna.

Just nu har jag 19 låneböcker hemma. Och det är inte ens i närheten av mitt personliga rekord (36, om jag minns rätt). Jag sitter på sängen och simmar bland böcker. Läser några sidor i en, tar upp en ny, läser ett kapitel, tar upp nästa. Så kan det fortsätta i timmar. Jag är ju heltidsstudent! Jag har annat att göra!

Jag har läst 60 böcker i år. Fler lär det bli.

Jag är en bibloholic.

4 kommentarer:

 1. Finaste du! Det här är ju fantastiskt. Själv längtar jag efter att komma tillbaka till Götet så jag kan skaffa mig ett lånekort på biblioteket och vandra hylla upp och hylla ner. :)

  kram!

  SvaraRadera
 2. Ja! Gör det! Där kan vi bo.

  SvaraRadera
 3. Hihi, det låter som jag och min pojkvän. Vi har slängt en massa grejer i lägenheten för att få plats med fler böcker. Ändå får de inte plats. Och ja, jag har också memorerat mitt lånekortsnummer ;)

  SvaraRadera