Skogsmulle

  • 1
För inte så längesen gjorde jag något helvilt. Jag var nämligen på ornitologisk och botanisk vandring. För oss som inte brukar syssla med sånt så ofta innebär det att bege sig ut i skogen hiskeligt tidigt på morgonen för att lyssna på fåglar och titta på växter. Dessutom gör man det tillsammans med en grupp andra morgonpigga människor i Fjällräven-outfits. Det kan inte bli mer skogsmulle-varning än så.

Medelåldern på deltagarna var 60 år.
Jag tog så många tråkiga bilder på blommor att man kan tro att medelåldern på mig också är 60 år.

Jag inser att jag bara framhäver mina nördiga sidor. Men jag flyttade faktiskt till Kalifornien helt ensam. Och jag har surfat i Stilla Havet. Och jag har varit med och redigerat manuset till en amerikansk film. Och jag stod bredvid min rumskompis när hon fick ett filmomslag signerat av Brad Pitt och Angelina Jolie. Verkar jag mindre nördig nu? Inte? Alrighty then.

(Det hjälper nog inte heller om jag säger att jag blev tvungen att konsultera min författarmamma när jag skulle komma på vilka onördiga saker jag gjort i mitt liv. Och att det blev så tyst att jag nästan kunde höra syrsorna spela.)

1 kommentar:

  1. sv: Åh tack så jätte myckte för ditt svar, och självklart menar jag santa monica collage! sen lät Associate Degree, Certificate of Acheivement och sånt låter som rena grekiskan. Men jag antar att min studievägledare på skolan, eller någon där kan hjälpa mig lite på traven med sånt. Men jag tror jag kan ha fattat det rätt att man måste läsa Associate Degree om man vill studera på universitet sen, och det kanske jag vill så det är väl bäst om jag läser sånna kurser också alltså? Det är mycket att tänka på men det är kul :) Men sen också, måste man visa upp att man har alla pengar eller räcker det att man visar upp intyg från csn om att man kommer att få tillgång till alla pengar under studietiden?

    SvaraRadera