FML #2

  • 1
Sist jag hade ett Fuck-My-Life-Moment befann jag mig i ett provrum tillsammans med min japanska modellbästis (Se FML #1). Idag befann jag mig i mitt eget sovrum.

Jag skulle nämligen boka flygbiljett, och som vanligt gjorde jag detta genom flygplatsens hemsida, där det finns en sökmotor som tar en till de billigaste tillgängliga flygbiljetterna. Idag tog den mig till EasyJet.com. Jag valde datum, läste all information mycket noga, och efter en mycket lång diskussion om hur mycket bagage jag behövde ha med mig (2 väskor gånger 20kg vardera är väl tillräckligt lätt på livets resa?) klickade jag på "köp." Den extra väskan kostade drygt 200kr extra, men det tyckte jag var helt okej eftersom biljetten i sig var så billig. EasyJets hemsida tog mig sedan till min bokningsinformation, och detta är vad jag ser:


Observera att det står 20kg "in total". IN TOTAL. Jag har alltså betalat 200kr för att få min 20kilosväska sågad i två delar! Var fanns denna barnvänliga ritning när jag bokade?

Allvarligt talat, vem väljer att ta med två småväskor istället för en stor? Jag, uppenbarligen.

Men det slutar inte där. EasyJets hemsida har nämligen ingen avbokningsknapp. Och inget telefonnummer. Så jag kan varken avboka eller klaga. Och att lägga till extra bagagevikt kostar över 1500kr. Jag får helt enkelt resa med väldigt lätt bagage den här gången. FML.

1 kommentar:

  1. Haha! Om det finns en like-button har hade jag tryckt pa den om och om igen :) Sota unge! Kommer hem vid halv nio, btw!

    SvaraRadera