California here I come (again)

  • 2
Det här med att fatta stora beslut är nog inte min grej. Jag har haft hela sommaren på mig att planera min återresa till USA, men fram till i morse hade jag ingen aning om vad jag ville göra i höst. Efter två år i Kalifornien har jag insett att det trots allt kanske inte är det drömmarnas land som jag alltid trott att det var. Den avgörande faktorn var nog då jag läste att som student på F-1 visum får man inte vistas utanför USA i mer än 5 månader. Alltså blev jag ställd inför ett ultimatum: åk nu eller åk aldrig.

Då, helt plötsligt, kände jag att det där med "aldrig" inte heller var min grej och helt plötsligt hade jag rotat fram bankkort och papper och skaffat försäkring och flygbiljett (som konstigt nog var hälften så dyr som de andra åren då jag planerat resan långt i förväg) och vips! såg mitt sovrumsgolv ut såhär:

En salig blanding av resväskor, handväskor, tåspetsskor, bikiniunderdelar (var är överdelen?), plastpåsar, kläder m.m.

Men nu har jag i alla fall allting ordnat. Ja, förutom packningen då (se ovan). Och så är jag hemlös för tillfället. Men det är sånt man får ta när man inte orkar planera.

2 kommentarer:

  1. Hehe, sötunge! Fin "golvmatta" du har! Lycka till nu! Och du gjorde rätt val, måste jag tillägga!

    SvaraRadera
  2. Berätta berätta berätta om första dagen!!

    SvaraRadera