Det är härligt att vara skoltönt!:)

  • 1
Aldrig har det varit så underbart att vara tillbaka i skolan igen (förutom kanske förra terminen då jag gladdes åt att vara tillbaka i mitt kära CaliCali). Jag har gått med i skolans så kallade Honors Program, ett prestigefyllt program som gör att mitt skolarbete måste vara utöver det vanliga - lektionerna är längre, uppsatserna några sidor extra, uppgifterna svårare etc. Det är en extra utmaning helt enkelt. Dessutom är jag med i ledarskapet för Nördsamhället, som eventuellt kommer försöka övertala mig att bli ordförande till nästa termin! Ojoj, vad har jag gett mig in på...? Det kommer bli många timmars obetalt arbete i vår... men förhoppningsvis blir det också kul!

Mina lektioner denna termin är engelska, astronomi, public speaking, sociologi och såklart massor av dans (vad dessa har med psykologi att göra kan man ju fråga sig, men det är så här det funkar på college i USA). Det låter kanske inte mycket, men som vanligt är jag uppe i max antal poäng. Hittills verkligen ÄLSKAR jag alla mina lektioner och lärare. Jag lyckades till och med lära ut något till min astronomilärare, som tydligen inte visste att fredag sägs ha fått sitt namn efter den fornnordiska gudinnan Frigg/Freja.

Förutom mina lektioner kommer jag även fortsätta jobba som handledare i engelska, med start imorgon! Jag har en ny handledare denna termin, så det ska bli spännande att träffa både honom och hans elever. Förhoppningsvis får jag ihop ett bra antal timmar i veckan. Denna termin får jag dessutom löneförhöjning, tjohoo!

1 kommentar: