-10kiloskalkonen
-Revbensspjäll (grillade på den fina gasgrillen som står ute på gården)
-Gumbo
-Cranberry sauce
-Stuffing
-Greens
-Lax
-Enchiladas
-Black eye peas
Till efterrätt fick vi paj i fyra olika smaker: kiwi (personlig favorit, hur konstigt det än låter), jordgubb, björnbär och persika, serverade tillsammans med rainbow sherbert (glass). Behöver jag säga att jag blev skapligt mätt?
Jag medger att det inte ser särskilt snyggt ut, men vi är ju trots allt studenter. Efter en hel dags väntan på mat var vi bara glada att äntligen få hugga in!
En stund in i måltiden upptäckte vi en plastpåse längst in i kalkonen... Antagligen var detta något som kocken J glömt ta ut innan tillagning. Jag vill knappt veta vad som låg i den men det var inte vackert ...
Mystisk upptäckt?
Haha, mysig upptäckt!
SvaraRadera