Tillbaka

 • 2
Underbart att vara tillbaka bland palmerna igen. Underbart att se havet varje dag, ha solen i ögonen varje dag, vara bland amerikaner och mexikaner och fransmän och fransyskor varje dag. Underbart, underbart, underbart.

Men varför har jag inte skrivit förrän ikväll? Jo så här är det:

När normala människor pluggar på college tar de cirka 12 - 15 "credits", alltså poäng. För en kurs som är mellan en och tre credits har man minst 2 tim 40 min lektionstid per vecka. Max antal tillåtna credits är 18 per termin. Men nu är det ju så att jag inte är normal, så jag har valt att ta 19 credits denna termin. Jag ska dessutom tillägga att en av dessa credits är för årets danskonsert, och eftersom jag lyckades bli placerad i hälften av konsertens koreografier har jag minst 8 timmars rep varje vecka, plus en hel del pappersarbete. Utöver mina lektioner jobbar jag som handledare i engelska, matte och franska. Lägg ihop allt detta och du spenderar 10 till 14 timmar i skolan varje dag. Sammanlagt blir detta över 60 timmar i veckan.

Alltså: ork kvar till att skriva = 0.01

Mitt mål är i alla fall att inte somna på lektionerna denna termin, vilket hände ungefär varje vecka i våras. För övrigt tänker jag vara glad och plugga ordentligt. Nu när jag just blivit medlem i Nationella Nördsamhället (en välkänd förening för extra duktiga elever) ska jag kämpa extra hårt. Mitt sociala liv har redan krympt och tillochmed min rumskompis har svårt att få tag på mig ("vi bor tillsammans och ändå måste jag komma till ditt jobb för att kunna prata med dig"). Menmen. Jag befinner mig på platsen jag saknade hela sommaren: Santa Barbara.

2 kommentarer:

 1. Haha, Nationella Nördsamhället, är det Presidential Honor List eller vad det heter? :P Vad duktig du är Lina! Way to go! (Om du inte får hjärtsvikt någon gång ;) )

  SvaraRadera
 2. Gud människa! Jag är så otroligt imponerad äver att du hinner med allt! :D

  Tänker på dig en massa, och det är skönt att höra att du lever ;)

  Många kramar

  SvaraRadera