Hejdå paradis

 • 3
Med en klump i halsen skriver jag detta inlägg. Kanske är det det sista på en mycket lång tid. Väskorna står halvpackade på golvet och om två dygn har jag lämnat mitt paradis. Jag förstår inte hur jag ska kunna hålla tårarna borta när jag sitter på flygplanet och ser ner över Atlanten. Men det är med glädje jag måste minnas mina tio månader i Kalifornien, som började på ett slitet vandrarhem vid tågstationen. Länge lekte jag turist och reste runt i San Diego, San Fransisco, Los Angeles, Las Vegas och Mexiko. Sedan började skolan men galenskaperna fortsatte med hål i båtar, collegefester med beer pong, halloweenäventyr, lyxiga barnkalas m.m. Julen firades med varmt solsken vid havet och jag flyttade från min mexikanska värdfamilj in till en fransyska, en amerikanska, och en beagle. Fullt av dans stod på schemat, och jag har både varit ballerina och fågel på scen. En surfingbrud har jag dessutom blivit (nästan), men galenskaperna (och getingarna) följde mig även ner till havet. Galet kul har jag haft det och jag kan inte fatta hur tio månader kan gå så fort! Jag kommer sakna havet, stranden, solen, huvudgatan, festgatan, skolan, palmerna, människorna, mitt hus ... allting. Men - banne mig - jag ska tillbaka! Vi ses i höst, Kalifornien!

3 kommentarer:

 1. I Sverige väntar människor och galenskaper på dig! Hela ditt liv har du framför dig och visst kommer du att kunna göra det du vill! ”Smile though your heart is aching …” ”… If you smile through your fear and sorrow, Smile and maybe tomorrow, Youll see the sun come shining through for you ....”
  Längtar!!!
  ZKOP

  SvaraRadera
 2. Åh min vän! Jag förstår att det gör ont i hjärtat nu. Och gråt, gråt hela vägen över Atlanten om det så behövs. För gråta, det är tillåtet, och det är bra!

  Men även om du kommer sakna livet där borta så tycker jag det ska bli kul att ha dig i Sverige igen, jag vill träffa dig i sommar. Massor!

  Ha det bra min vän!
  Många kramar

  SvaraRadera
 3. Hej! Fasen vad trist, kan inte ens föreställa mig det. Vad ska du göra nu? Du ska väl tillbaka i höst eller? Puss

  SvaraRadera