Och så det här med att ta sig hem utan bil

 • 3
Jag var och hälsade på nanny-Anna igår. Hon bor en bit bort, så man får ta bussen dit, vilket funkar ganska smidigt på dagen, men när man ska hem är det värre eftersom bussarna slutar gå så tidigt. Vid halv niotiden gick jag från Annas hus, en lyxvilla med - jag skojar inte - sju badrum. Det var kolsvart ute (i USA har man inte ännu upptäck gatlyktan) och där gick jag helt ensam och såg knappt vart jag satte fötterna. Efter ca 20 min hittade jag till busshållplatsen. Under tiden lurade Anna i sin värdmamma/chef att jag väntade nere vid gatan på att bli upphämtad med bil, eftersom värdmamman/chefen annars skulle ge henne en utskällning för att vara ansvarslös. Dock är det ju värdmamman/chefen själv som gett Anna en bil och samtidigt förbjudit henne från att skjutsa andra.


Bakom den fjärrkontrollsstyrda grinden bor nanny-Anna.

Hursomhelst, en halvtimme senare var jag framme i stan, och fick då påbörja en andra vandring. Vanligtvis brukar jag gå längs huvudgatan för att undvika de mörkare partierna, men trött och grinig som jag var kände jag inte för att gå en 35 minuters omväg utan valde den kortare vägen som tar ca 20 min. Någon gång runt tio var jag äntligen hemma, och fick då veta att pappan i mexifamiljen fyller år idag och att släkten ska komma hit och laga mat.

Så här sitter jag nu, osocialt instängd på mitt rum, medan mexifarmor och meximamma står i köket. De lagar någon slags mexikansk rätt såklart, och jag är nästan glad att jag ska iväg och träna till klockan åtta för all denna mexikanska mat tar död på mig. Den som trodde den gillade tacos kan ju ta och slänga sig i väggen för det är inte vad vi äter. Ris och bönor ska det vara.

3 kommentarer:

 1. Du kan väl be din personliga tränare att lägga upp ett hårt program i självförsvar, för det ser ut som om du skulle kunna ha användning för.

  SvaraRadera
 2. oh lalala nu kanske du ar kontent i din drom, men jag brukar tanka, jadra skitstad.. Men vannen du maste vara radd om dig! Inte ga ensam!

  SvaraRadera
 3. Jag märker av en viss ton av bitterhet, haft några jobbiga dagar? Vännen vännen, jag tänker på dig mest hela tiden! Och jag säger som dom andra, du måste ta hand om dig!!

  Många kramar och puss!
  Cornelia

  SvaraRadera