Mitt nya liv i bilder

 • 5
Ett fikonträd som jag gick förbi på stan häromdagen.Här syns röken från en skogsbrand.


I påsen skymtar gårdagens lunch: apelsiner, bananer, tomater, avocado och enorma persikor och nektariner.


Amerikaner är ett sällsynt folk. Här är en snubbe som har dekorerat sin bil med stenar, Star Wars-dockor och gud vet vad. När kortet togs försökte han förklara att man inte fick fota bilen utan att ge honom en slant, men jag var snabb och fick med en lyktstolpe till på köpet.

5 kommentarer:

 1. Vilket härligt liv!

  SvaraRadera
 2. Hahah visserligen är jag anti-american men det där med star wars dockorna på bilen låter himmla mkt ngt som jag skulle ha jätte kul åt!

  SvaraRadera
 3. Åh, du verkar verkligen ha det underbart där borta :D Är så kul att läsa din blogg, även om jag saknar dig något fruktansvärt! Men på det här sättet så vet jag iaf att allt är bra med mig!

  Många kramar och puss

  SvaraRadera
 4. haha, där ser man hur det går när jag inte sover ordentligt...bra med DIG menar jag ju såklart, inte med mig :P Jaja, tänker på dig iaf :D

  Kramar
  Connis

  SvaraRadera
 5. åhh, har läst hela din blogg och du verkar ha det toppen! det känns skönt o höra :) och du har ju lärt känna massa folk redan - jätteskönt ju! Undrar över om du har träffat Cecilia?, hörde ju nyligen att hon oxo skulle till santa barbara (!). har ju iofs redan skrivit d i mail, men är nyfiken i en strut :) I morn börjar skolan - lagom taggad. EE är inte färdig heller, men äsch..d känns ok ändå.. :) Love you och saknar dej och tycker du är jätteduktig!!! puss

  SvaraRadera